Societat 17/04/2020

Les organitzacions socials de les Illes rebran mascaretes per protegir la població de risc

Persones grans, persones sense sostre que no estan allotjades a cap centre i persones amb discapacitat intel·lectual de l'Arxipèlag rebran el material de protecció sobrant

Ara Balears
1 min
Hospitals es plantegen reutilitzar les mascaretes

PalmaLa Delegació del govern a Illes Balears repartirà les mascaretes sobrants que va rebre dilluns passat del govern espanyol entre organitzacions socials de l'Arxipèlag per a col·lectius vulnerables i població en risc, especialment afectats per la crisi sanitària ocasionada pel covid-19.

Les organitzacions socials a les quals es distribuirà el material sanitari d'autoprotecció a Illes Balears són: Creu Roja, Càritas, Plena Inclusió - Illes Balears, Metges del Món i Casal Petit. Les mascaretes seran destinades a les persones més vulnerables i població de risc en la pandèmia del coronavirus. Així, les unitats es repartiran entre persones grans, persones sense sostre que no estan allotjades a cap centre i persones amb discapacitat intel·lectual a l'Arxipèlag.

La Policia Nacional, la Guàrdia Civil, la Policia Local i Protecció Civil distribuiran les 120.000 mascaretes. De la xifra total, 100.000 unitats es repartiran a Mallorca, 14.000 a Eivissa i Formentera i 6.000 a Menorca. Es tracta d'un primer repartiment entre organitzacions socials de l'Arxipèlag i durant els pròxims dies es duran a terme més entregues.

stats