Societat 11/09/2020

Els hotelers de la Platja de Palma preveuen una ocupació del 22,7% el setembre

El mes d'octubre baixarà fins al 19,9%

Ara Balears
1 min
A l'agost l'ocupació ha arribat al 40,4%

PalmaL'Associació Hotelera de la Platja de Palma preveu una ocupació del 22,7% durant el mes de setembre i del 19,9% a l'octubre. Pel que fa a l'agost, la patronal d'aquesta zona ha comunicat que ha estat "el més complicat de tota la història" i que l'ocupació total ha arribat al 40,4%.

Segons Efe, a la Platja de Palma actualment hi ha 59 establiments turístics oberts, un 55% del total de la planta hotelera que ha obert les portes durant aquest estiu. A l'agost hi ha hagut 107 hotels oberts en aquesta zona, mentre que 86 s'han mantingut tancats.

Cal destacar també que entre els mesos de juliol, agost i setembre han tancat 48 dels hotels que varen reprendre l'activitat aquest estiu. Aquesta xifra representa un 45% del total dels que varen decidir obrir les portes. Si bé en aquests moments n'hi ha 59 d'oberts, l'associació no descarta que la xifra variï durant les pròximes setmanes.

Pel que fa al tipus de client, el mercat alemany continua predominant a la Platja de Palma. De fet, el 42,9% dels clients que hi va haver en aquesta zona durant el mes d'agost eren alemanys. Per darrere se situa el mercat espanyol i el francès, amb un 19% i 9%, respectivament.

stats