Ciutat
Societat 23/12/2022

Les obres de la plaça d'Espanya de Palma començaran al febrer i duraran més d'un any

Afectaran un total de 8.100 metres quadrats de paviment i s'actuarà sobre 12.000 metres en general, que inclouen tres carrers del voltant

ARA Balears
1 min
La plaça d'Espanya.

PalmaLes obres de renovació de la plaça d'Espanya de Palma, per valor de tres milions d'euros, començaran entre final de gener i principi de febrer del 2023, i tindran una durada de 18 mesos. Així ho ha explicat en roda de premsa la regidora d'Infraestructures, Angélica Pastor, qui ha posat en valor que es tracta d'una intervenció "molt esperada i necessària, sobretot pel paviment".

Detalladament, les obres afectaran un total de 8.100 metres quadrats de paviment i s'actuarà sobre 12.000 metres en general, que inclouen tres carrers del voltant. El carril bici que travessa la plaça també es mantindrà, encara que se cercaran fórmules per a fer-lo més localitzable, per exemple per a persones invidents o nins petits. D'altra banda, des de Cort han afegit que es tracta d'una intervenció conjunta amb Emaya, per dotar d'una xarxa d'aigua potable la zona de la plaça. En concret, són 381 metres de clavegueram, 585 metres de canonades i 830 de pluvials.

stats