Societat 31/07/2018

Obren tres expedients per llogar caravanes com a allotjaments turístics

La sanció podria ser d'entre 4.000 i 40.000 euros

Efe/ Ara Balears
1 min
Viatjar en autocaravana,  un estil de vida

PalmaLa Direcció General de Turisme del Govern balear ha obert tres expedients als propietaris de tres caravanes per llogar a Palma aquests vehicles com a allotjaments turístics a través del portal Airbnb, segons ha informat el Govern aquest dimarts.

El Departament de Sancions de la Conselleria de Turisme serà l'encarregat d'iniciar l'expedient sancionador i presentar una proposta de sanció, que podria oscil·lar entre els 4.000 i els 40.000 euros.

Els inspectors de la Conselleria de Turisme han comprovat que els vehicles es publicitaven al portal com a allotjament i amb dormitoris disponibles.

És la primera vegada que els inspectors de Turisme poden actuar contra els propietaris de caravanes per aquesta activitat després de l'entrada en vigor de la modificació de la Llei de turisme, que prohibeix l'oferta de caravanes o de qualsevol espai no recollit dins el catàleg de figures turístiques.

La Policia Local de Palma va rebre diverses denúncies per una alta ocupació d'autocaravanes en una zona propera a la costa de la ciutat.

stats