Palma
Societat 11/03/2023

Obre al públic la primera zona reformada del parc de la Mar

Les obres han suposat una inversió de prop d'un milió d'euros i han estat finançades a través de la Llei de capitalitat

ARA Balears
1 min
El parc de la Mar, a Palma.

PalmaLa primera fase de les obres de reforma del parc de la Mar de Palma, que ha suposat una inversió de prop d'un milió d'euros i ha estat finançada a través de la Llei de capitalitat, ja ha estat oberta oficialment al públic aquest dissabte. Així ho han explicat, durant una visita a la zona, la consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors, Rosario Sánchez, i el batle de Palma, José Hila.

"Feia 35 anys que no es duia a terme una gran inversió al parc de la Mar i ja era necessari, perquè el paviment estava molt deteriorat", ha dit Hila. El batle ha afegit que aquesta actuació s'emmarca en el treball d'inversió i millora que està fent l'Ajuntament en barris i espais simbòlics de la ciutat. "Estam transformant Palma i ho feim cuidant-la", ha afirmat.

Per part seva, Sánchez s'ha mostrat "molt contenta" de poder participar en la "fita" que suposa la primera fase de reforma del parc de la Mar, "amb una eina tan important com la Llei de capitalitat". La consellera també ha destacat "la col·laboració entre institucions".

Així, des d'aquest dissabte, ha quedat reobert al públic tot el tram situat al costat de l'avinguda Antoni Maura fins a la rampa. El parc de la Mar ha estat objecte d'una renovació integral que es va iniciar el mes d'agost de 2022 i que ha permès renovar aquest espai després de 35 anys.

stats