Societat 11/07/2022

Tret de sortida a les obres de millora del parc de la Mar

Tindran una durada de cinc mesos i permetran renovar 3.900 metres quadrats

ARA Balears
1 min
Imatge de planificació de l'obra del Parc de la Mar.

PalmaLes obres de millora del parc de la Mar, un projecte que disposa d'un pressupost de 844.403 euros, comencen aquest dilluns 11 de juliol. Segons ha informat Europa Press, durant aquest matí es tallarà de manera puntual el carril dret de l'avinguda de Gabriel Roca a l'altura de la rampa del parc de la Mar per facilitar l'entrada de materials.

Durant aquests primers dies es tancarà el perímetre de l'obra amb tanques i es trauran una dotzena d'arbres que estan en mal estat. Aquests exemplars se substituiran per arbres nous una vegada hagi conclòs la intervenció. L'obra es farà per sectors i la previsió és iniciar durant aquests mesos la part situada més al costat de la rampa.

Aquestes obres tindran una durada de cinc mesos i durant aquest temps es renovaran 3.900 metres quadrats de paviment del parc amb una rajola prefabricada. Així mateix, es canviaran 240 metres lineals de barana de rampa, pont i escales, 280 metres lineals de cantell i es repararan 73 metres lineals del voral que delimita el llac.

En la fase final es plantaran els arbres, protegint-los de la salinitat mitjançant dipòsits enterrats de fibra. Així mateix, s'ha previst també renovar fonts, papereres i bancs i es faran millores per a l'accessibilitat. A més, es renovarà la il·luminació general amb enllumenat tipus led fotovoltaic i lineal en el sòl per a la il·luminació del mural de Miró.

stats