Societat 08/06/2022

Núria Tomás, ex de Piqué, aprofita el moment per vendre un documental sobre la seva vida

La catalana va ser l'última xicota del futbolista abans que es descobrís que ell sortia amb Shakira

2 min
Núria Tomás, ex de Gerard Piqué

BarcelonaLa separació entre Shakira i Gerard Piqué ha tornat a posar sota els focus les seves antigues parelles, amb les quals sembla que hi va haver poca distància des que ho van deixar fins que van començar a sortir ells dos. Per part de Shakira, el seu ex més conegut és Alejandro de la Rúa, fill de l'expresident argentí Fernando de la Rúa, un ex que des que ho va deixar amb l'artista no ha sigut notícia a Espanya per gaires motius. No ha passat el mateix amb l'última ex coneguda de Piqué, Núria Tomás, filla de l'empresari del pernil Enrique Tomás. Ella s'ha convertit al llarg d'aquest temps en influencer i, a través de les seves xarxes, ha comercialitzat roba de la seva pròpia marca –anomenada Eggsoeggso– i també ha muntat una agència de comunicació.

Ara, coincidint amb l'atenció mediàtica que s'ha posat sobre la parella trencada i també sobre els seus ex, Tomás acaba d'anunciar a través de les seves xarxes que ha enregistrat una docusèrie sobre la seva vida. "Als 21 anys em va passar una cosa que va canviar completament la meva vida. Part de la meva innocència es va quedar allí... i vaig començar a ser una altra", explica en l'inconcret tràiler que ha llançat per promocionar el seu format, que ven a través de la seva pròpia web. "Una cosa per què molta gent m'ha conegut o del que més s'ha parlat a nivell públic de mi... Va aparèixer un amic a la meva vida que ja era amic d'abans, i a partir de llavors ens vam convertir en parella", recorda Tomás sobre una persona de la qual no diu el nom però que tothom ha donat per fet que és el futbolista blaugrana.

"Si la meva història serveix d'inspiració o de suport a algú per al que sigui, que vulgui canviar la seva vida, haurà valgut molt la pena", recorda Tomás, que permet veure els sis capítols d'un en un a la seva web o comprar-los tots i descarregar-los de cop "amb descompte". "Us obro les portes de casa meva, la meva família, el meu dia a dia i de tot el que m'ha portat a sentir-me com em sento avui, en el meu millor moment", conclou Tomás, que actualment està embarassada del seu segon fill.

Núria Tomás mai va ser públicament crítica amb Gerard Piqué després de la ruptura. "És una bona persona i a les bones persones cal desitjar-los el millor; fa anys que la ferida va quedar tancada i fa anys que li desitjo el millor", va explicar temps enrere en una entrevista. El 2015 Tomás va sortir amb el pilot Jorge Lorenzo. Actualment, està casada amb l'empresari Agustí Puig Gibernau.

stats