Societat 16/07/2021

L'aerolínia Uep Fly comença a operar entre illes amb vols a 9,5 euros i ofertes de 2x1 fins al 31 d'agost

La companyia ofereix sis freqüències diàries entre Palma i Eivissa i quatre entre Palma i Menorca

ARA Balears
1 min
La presidenta del Govern, Francina Armengol, al costat de directius de Uep Fly i de l'aeroport de Palma.

PalmaLa nova aerolínia Uep Fly, filial de Swiftair, ha començat a operar aquest divendres els vols interilles amb sis freqüències diàries entre Palma i Eivissa i amb quatre entre Palma i Menorca, segons ha informat Europa Press. La companyia s'ha estrenat oferint vols a 9,50 euros per a residents i amb ofertes de 2x1 fins a final d'agost.

A l'acte simbòlic d'inici de les operacions, la presidenta del Govern, Francina Armengol, ha destacat que la nova companyia –la tercera que operarà vols entre illes– suposarà un reforç per garantir la mobilitat dels ciutadans de les Balears.

En aquesta línia, la cap de l'Executiu ha subratllat que amb la incorporació de Uep Fly milloraran les freqüències, així com la competitivitat dels preus dels vols. A més, farà possible, ha afegit, un augment del turisme interilles.

El conseller de l'aerolínia, Javier Taibo, ha destacat que Uep Fly "no és una aventura", sinó que es tracta d'un projecte "molt meditat" que ha arribat a les Balears "per quedar-se".

Per altra banda, el director de l'aeroport de Palma, Tomás Melgar, també ha destacat la importància de l'inici d'operacions de la nova aerolínia per assegurar la mobilitat dels ciutadans de les Balears entre les diferents illes.

Després de l'arribada del primer avió a Palma procedent d'Eivissa, està previst que al llarg d'aquest divendres es faci també la primera connexió de Mallorca amb Menorca. Els avions de la companyia tindran base a Eivissa.

stats