Societat 03/07/2021

La policia posa 150 denúncies per botellades i drogues als polígons de Palma

Agents locals i la Policia Nacional incrementen la vigilància contra les aglomeracions

ARA Balears
1 min
Dos agents de la policia en un control al Polígon de Son Castelló

PalmaLa Policia Local i la Nacional varen engegar un altre dispositiu contra les botellades a Palma ahir vespre. Els agents es varen centrar en les zones dels polígons i també a la Platja de Palma. L'objectiu és evitar les aglomeracions, per això el dispositiu continuarà actiu aquest dissabte, segons informa l'Ajuntament de Palma en una nota.

En concret, s'han aixecat més de 150 actes, la majoria per botellades, però també algunes per tinença de substàncies estupefaents. S'han detingut dues persones per robatori de motos i s'han fet quatre etilometries penals, una de negativa i vuit d'administratives. Un agent ha quedat lesionat lleu per la intervenció en el robatori de les motos al camí Vell de Bunyola.

Segons la policia, ahir, divendres, a partir de les 21.30 h, es va restringir la circulació als vehicles dins el polígon de Son Castelló i es varen habilitar únicament dos accessos controlats per als treballadors o persones amb causes justificades. A la Platja de Palma també es va desplegar el dispositiu habitual. A banda dels dos cossos policials, també hi ha intervingut un camió balejadora d'Emaya.

stats