Societat 02/08/2022

El nombre d'ingressats per covid-19 a les Illes baixa un 20% en una setmana

El descens de la setena onada del coronavirus a les Illes Balears ja és una realitat en tots els paràmetres

ARA Balears
1 min
Una UCI de Son Espases en una imatge d'arxiu.

PalmaEl descens de la setena onada del coronavirus a les Illes Balears ja és una realitat en tots els paràmetres. Després d'un temps en què la xifra de nous contagis i pacients greus havia descendit notablement, el final de la setena onada ja ha afectat també la pressió hospitalària de l'Arxipèlag. En una setmana la xifra de pacients ingressats a causa del covid-19 ha caigut un 20,2% i s'espera que aquest descens continuï.

Segons ha informat la Conselleria de Salut, la setmana passada hi havia 188 residents a les Illes Balears ingressats a causa de complicacions mèdiques derivades del coronavirus, mentre que aquest dimarts la xifra de pacients és de 150. Pel que fa als pacients ingressats a les Unitats de Cures Intensives dels hospitals balears, la xifra també ha caigut significativament. De fet, en comparació amb dimarts passat, les UCI de l'Arxipèlag tenen set pacients menys.

Pel que fa a les defuncions a causa del covid-19, els darrers set dies la Conselleria de Salut de l'Arxipèlag n'ha notificat 32 més.

stats