Societat 09/09/2020

Neixen les aules feministes d'Eivissa i Formentera, un nou espai de reflexió sobre el paper de la dona i la igualtat

Les jornades es duran a terme del 17 al 19 de setembre i hi participaran onze dones representants de diversos àmbits del feminisme

Ara Balears
1 min
Neixen les aules feministes d'Eivissa i Formentera, un nou espai de reflexió sobre el paper de la dona, la igualtat

PalmaLes aules feministes d'Eivissa i Formentera presenten un nou projecte amb l'objectiu de ser un espai d'aprenentatge i reflexió sobre el feminisme i el seu poder transformador tant en l'àmbit social com econòmic i cultural. Amb el títol 'Els drets humans de les dones més que mai', les jornades es duran a terme del 17 al 19 de setembre i hi participaran onze dones representants de diversos àmbits del feminisme o que destaquen pel seu activisme tant en l'àmbit social com acadèmic en la lluita per aconseguir la igualtat entre dones i homes.

Un altre dels objectius d'aquestes jornades és posar el focus en el fet que la igualtat entre dones i homes encara no s'ha assolit i que la plena garantia dels drets humans de les dones arreu del món és una assignatura pendent, després de tres-cents anys d'història del feminisme.

En la presentació d'aquest nou projecte, la consellera de Presidència, Cultura i Igualtat, Pilar Costa i Serra, i la directora de l'Institut Balear de la Dona (IBDona), Maria Duran i Febrer, han destacat la importància de "lluitar pels drets de les dones que encara es veuen qüestionats".

Les Aules Feministes d'Eivissa i Formentera es duran a terme físicament en dues seus i també es podran seguir en línia. Les ponències dels dies 17 i 19 i les del matí de dia 18 seran a l'espai cultural Can Ventosa (Eivissa), mentre que la ponència de dia 18 horabaixa es farà a Formentera. La seva organització té la col·laboració del Consell Insular d'Eivissa, el Consell Insular de Formentera i l'Ajuntament d'Eivissa, institucions a les quals la consellera i la responsable de l'IBDona han mostrat el agraïment.

stats