Atracaments

El nebot de María del Monte, a la presó per haver orquestrat l'assalt a casa la seva tia

A l'agost la cantant sevillana i la seva dona van patir un robatori durant el qual van ser emmanillades i forçades a facilitar la combinació de la seva caixa forta

2 min
María del Monte

BarcelonaEl nebot de la tonadillera María del Monte, Antonio Tejado, ha entrat en presó provisional sense fiança acusat d'estar darrere de l'assalt a casa la seva tia que va tenir lloc l'agost passat. A finals de mes, cinc encaputxats van entrar a casa de María del Monte i la seva dona, la periodista Immaculada Casal, i es van endur una quantitat elevada de diners. Llavors la policia judicial de la Guàrdia Civil va iniciar una investigació per identificar els autors de l'atracament que ha conclòs ara i que assenyala Tejado com l'autor intel·lectual de l'assalt.

El robatori que van patir María del Monte i la seva dona va ser especialment violent. Els atracadors les van emmanillar i les van amenaçar perquè els facilitessin la combinació de la caixa forta i així poder-se endur una gran quantitat de diners, a més de joies. Tot i que la cantant va quedar molt afectada per l'assalt, dies després li va intentar treure importància. "Hem viscut el que hem viscut, i a poc a poc intentarem tirar endavant", deia llavors. En aquest tràngol, Del Monte va rebre el consol de Tejado, a qui ara s'acusa d'haver orquestrat el robatori.

Segons la investigació de la Guàrdia Civil, Tejado formaria part d'una organització criminal dedicada al robatori amb violència i intimidació de cases de luxe en una zona benestant de Sevilla. L'ordre d'ingrés a la presó especifica que Tejado no només "va facilitar l'entrada per la porta del darrere" a la resta d'atracadors sinó que els va indicar a quina hora seria la seva tia a casa perquè poguessin pressionar-la perquè els donés la clau de la caixa forta.

Tejado va ser detingut aquest divendres al costat de set persones més. El nebot de María del Monte ha aprofitat la seva relació familiar per obrir-se camí en el món de la televisió. Ha sigut col·laborador de Sálvame, i ha participat en realities com Supervivientes o Gran Hermano Dúo. A banda de per la seva tia, Tejado, que fa temps va reconèixer problemes amb les drogues, també és famós per ser el pare del fill de Chayo Mohedano, neboda de Rocío Jurado.

stats