Societat 13/02/2023

El multimilionari Richard Branson cerca 50 treballadors per al seu hotel de luxe

Ha difós un vídeo en què anima la gent a participar en el procés de selecció

ARA Balears
1 min
Richard Branson al vídeo compartit per Twitter

PalmaEl multimilionari britànic Richard Branson ha difós aquest dilluns un vídeo en el qual anuncia que cerca 50 treballadors per al seu hotel de luxe Son Bunyola, l'obertura del qual està prevista per al 16 de juny, segons han avançat mitjans locals. En aquest sentit, concretament es necessiten sis recepcionistes d'hotel; dos agents de reserva; quatre conserges; dos xòfers; sis cambrers de pis; tres empleats de neteja; tres treballadors per a la bugaderia; un cap de sala, menjador i cambrers; tres caps de secció; 18 cambrers; 16 cuiners, tres pastissers i quatre massatgistes.

Al vídeo, Branson, compartit a Twitter per Palma Activa, agraeix a tothom que s'hagi interessat en l'oferta de feina i recorda el moment en què va obrir La Residencia, a Deià, un projecte que va "créixer i créixer", fins al punt que va decidir trobar un lloc que pogués ser "fins i tot millor".

En aquest sentit, explica que quan va trobar Son Bunyola va començar a treballar en el que ell considera que podria convertir-se en el "millor hotel de Mallorca". "Té els ingredients perfectes, però el que actualment li manca és la gent", declara en el vídeo, i conclou dient que cerquen "persones excepcionals" que puguin "aportar certa màgia" a l'hotel.

stats