Societat 27/09/2019

Un motorista de 31 anys mor a Palma en un xoc contra un bus de l'EMT

Els fets han ocorregut al camí vell de Bunyola de la Indioteria

A. T.
2 min
Imatge de recurs

PalmaUn motorista de 31 anys ha mort aquest divendres després d'impactar contra un bus de l'EMT de la línia 11. Els fets han ocorregut al voltant de les 10.30 hores a la zona de la Indioteria, a l'encreuament entre el camí vell de Bunyola i el camí de na Cerdana. Tot i que encara es desconeixen els detalls de l'accident, el vehicle de l'empresa municipal no hauria pogut frenar a temps per evitar el xoc, afirmen fonts municipals.

Les primeres investigacions de la Policia Local indiquen que, moments abans de la col·lisió, l'autobús circulava pel camí vell de Bunyola, des del qual es disposava a fer l'habitual gir cap a l'esquerra cap al camí de na Cerdana. En aquest mateix moment, el motorista s'ha col·locat a l'esquerra del vehicle per causes que encara es desconeixen, el conductor ha perdut l'equilibri i ha caigut. A continuació, ha estat atropellat per la roda posterior esquerra de l'autobús.

Des del servei d'emergències informen que a les 10.31 del matí el conductor d'un cotxe ha telefonat per donar avís de l'accident. Moments després, els equips sanitaris, la Policia Local, la Policia Nacional i els Bombers han arribat al lloc dels fets.

El servei del 061 ha informat que l'home ha quedat atrapat davall l'autobús, de manera que ha estat necessària la col·laboració dels bombers. En total s'hi han desplaçat dues ambulàncies i, malgrat les maniobres de reanimació, els serveis d'emergència n'han certificat la mort com a conseqüència de l'impacte.

El regidor de Mobilitat de l'Ajuntament de Palma, Francesc Dalmau, s'ha personat al lloc dels fets i ha donat suport al xofer de l'autobús. "Ens trobam molt afectats; ara cal deixar treballar a la Policia perquè realitzi l'atestat i es dugui a terme la investigació de l'accident. Són moments molt durs en els quals cal estar al costat de la família, a qui transmetem tot el nostre suport", ha assenyalat.

En senyal de dol, Cort ha anul·lat totes les activitats previstes per a aquest dissabte amb motiu de la Setmana de la mobilitat. Els actes cancel·lats són el Rodabarris, programat a les 10 hores del matí a la plaça Espanya, i el microteatre al bus, previst per a les 19 hores a les línies 7, 10 i 14 de l'EMT.

stats