Societat 11/12/2019

Apunten a una sobredosi com la causa de la mort del raper Juice WRLD als 21 anys

L'artista va començar a convulsionar diumenge a l'aeroport de Chicago

Ara
2 min
El raper Juice WRLD

BarcelonaSegons les primeres investigacions que han transcendit, de les quals se'n fan ressò mitjans com The New York Times, el raper Juice WRLD hauria mort aquest diumenge després d'ingerir una gran quantitat d'analgèsics per evitar que la policia aeroportuària els hi trobés. Quan el seu avió va aterrar a Chicago, els agents estaven esperant-lo perquè havien rebut l'avís que la nau podria portar armes i drogues al seu interior. Durant el registre del jet, el raper, que es deia Jarad Anthony Higgins i tenia 21 anys, va començar a patir convulsions.

Segons relaten diversos mitjans dels EUA, els agents federals van avisar el servei d'emergències, que el va traslladar a l'hospital després de 40 minuts d'atencions mèdiques in situ. Tot i això, el seu cos no va poder superar la suposada sobredosi, ja que aquestes dades encara no són oficials. L'oficina del forense de Cook, a Chicago, va fer una primera autòpsia que no va ser concloent, perquè li faltaven estudis addicionals que incloïen la patologia cardíaca, la neuropatologia i proves de toxicologia.

Juice WRLD va saltar a la fama des de la plataforma SoundCloud, on va començar a pujar cançons el 2015, mentre estava a l'institut. Una d'aquestes cançons que va pujar a SoundCloud, All girls are the same [Totes les noies són iguals], va captar l'atenció de la discogràfica Interscope Records, que li va oferir un contracte valorat en 3 milions de dòlars quan només tenia 19 anys.

Nascut a Chicago, va debutar el 2018 amb un disc titulat Goodbye & good riddance [Adeu i bon viatge], que incloïa els senzills All girls are the same i Lucid dreams [Somnis lúcids]. Al març, el seu àlbum Death race for love [Una carrera de la mort per amor] va aconseguir el primer lloc de la llista Billboard 200, que determina setmanalment els discos més venuts als Estats Units. Aquesta setmana Spotify va anunciar justament que el raper estava entre els cinc artistes masculins més escoltats als Estats Units durant aquest any.

stats