Societat 17/08/2021

Mor a Son Espases el jove de 21 anys ferit a l'accident de Formentera

Els fets han succeït la matinada d'aquest dimarts a la carretera de la Mola

ARA Balears
1 min
Una ambulància del SAMU 061.

PalmaHa mort el jove de 21 anys traslladat en estat crític des de Formentera a l'hospital Son Espases de Mallorca després de sofrir un accident de trànsit aquesta matinada, segons ha confirmat l'àrea de Salut de les Pitiüses aquest dimecres. L'accident va ser cap a les 3.10 h de la matinada d'aquest dimarts al quilòmetre 8 de la carretera de la Mola, segons ha informat el SAMU 061.

En l'accident, que va ser un xoc entre dos vehicles, cinc persones varen resultar ferides. El més greu va sofrir una aturada cardiorespiratòria i va poder ser reanimat després de les maniobres de l'equip mèdic. Així i tot, va haver de ser traslladat a l'hospital Son Espases en helicòpter a causa del seu estat.

Els tres acompanyants, un jove de 19 anys i dues adolescents de 16 i 17 anys, varen ser atesos a l'Hospital de Formentera, i un altre ferit lleu va acudir personalment al centre. El jove de 19 ha quedat ingressat per traumatismes, mentre que els altres rebran l'alta aquest mateix dimarts, ja que, tot i les múltiples contusions, el seu estat és lleu.

Pel que fa als dispositius que varen atendre l'accident, s'hi varen desplaçar una ambulància de suport vital avançat i una de suport vital bàsic. A més, quatre bombers varen ajudar a treure els ferits dels vehicles, segons ha informat el Consell de Formentera. Finalment, les tasques de neteja de la carretera s'han prolongat fins a les 5.30 h i a partir d'aleshores la via s'ha reobert al trànsit.

stats