Societat 16/08/2021

Una dona de 72 anys ha mort ofegada a la platja de Cala Estància

Un policia nacional retirat ha rescatat el cos de l'aigua, ja que els socorristes encara no havien començat la jornada

ARA Balears
1 min
Una ambulància del SAMU 061.

PalmaUna dona de 72 anys ha mort aquest dilluns ofegada mentre nedava a la platja de Cala Estància. Els fets han succeït al voltant de les 8.30 h, quan els equips d'emergència han rebut l'avís que una senyora estava flotant inconscient a l'aigua. En aquells moments encara no hi havia servei de socorrisme i ha estat un home que passejava per la platja qui l'ha intentar reanimar inicialment.

Segons ha informat Europa Press, l'home, que és un agent de la Policia Nacional retirat, s'ha llançat a l'aigua i ha intentat reanimar-la fins que han arribat les ambulàncies. Un cop han arribat al lloc dels fets, els sanitaris han intentat reanimar-la durant més de mitja hora, però finalment no han pogut salvar-la.

Quan ja s'havia confirmat la mort, els agents de la Policia Nacional i Local han parlat amb diversos testimonis dels fets i han descobert que la dona, que tenia diverses patologies, estava amb els seus fills a la platja i s'havia ficat a l'aigua quan s'ha desmaiat.

A hores d'ara la Policia Nacional investiga les causes de la defunció. Una de les hipòtesis és que s'hagi acubat mentre es banyava, ja que la mar estava plana i gairebé no hi havia ones.

stats