GOB Menorca
Societat 20/12/2023

Mor Cristòfor Mascaró, coordinador del GOB Menorca

L'entitat ha lamentat la seva pèrdua, ja que des dels inicis va estar al capdavant de l'entitat

ARA Balears
1 min
Cristòfor Mascaró ha mort aquest dimecres

PalmaEl coordinador insular del GOB Menorca, Cristòfor Mascaró, ha mort aquest dimecres de matinada a 61 anys. Mascaró hauria mort a causa d'una aturada cardiorespiratòria, segons ha informat el GOB. L'entitat ha lamentat la seva pèrdua, ja que, des dels inicis, Cristòfor va estar al capdavant de l'entitat, sobretot als anys 80, "quan era molt més petita i l'època era bastant complicada per a l'ecologisme".

Mascaró era biòleg de formació i, segons han destacat, era "un naturalista apassionat i fortament enamorat de Menorca, en coneixia els racons i el detall de la biodiversitat, a la conservació de la qual ha destinat la major part del seu temps", han subratllat.

El 2009 va assumir el càrrec de coordinador insular de l'entitat i al llarg d'aquests anys ha participat en nombroses línies de treball. "La seva pèrdua deixa un gran buit, però la seva trajectòria és un exemple de compromís i intentarem continuar la immensa tasca que ha aportat a l'illa", han conclòs. El GOB ha acordat suspendre l'assemblea ordinària de socis que s'havia de fer aquest dimecres i la trobada s'ajorna al 27 de desembre.

stats