Societat 27/04/2016

Naomi Watts, Tim Roth, Monica Bellucci i Jennifer Jason Leigh, entre els 217 actors del retorn de 'Twin Peaks'

La nova temporada de la sèrie ja s'ha acabat de rodar

Ara
1 min

BarcelonaLa cadena nord-americana Showtime ha fet pública la llista amb els noms de tots els actors que apareixeran a la tercera temporada de la sèrie 'Twin Peaks', que s'ha d'estrenar l'any que ve. En total hi sortiran 217 intèrprets, entre els quals hi ha Naomi Watts, Monica Bellucci, Laura Dern, Tim Roth, Jennifer Jason Leigh, Ashley Judd, Jim Belushi o Amanda Seyfried, a més dels músics Trent Reznor (Nine Inch Nails) i Eddie Vedder (Pearl Jam).

Aquesta llista s'afegirà a molts dels actors que ja van protagonitzar la sèrie original i que ara hi tornaran, com Sheryl Lee (Laura Palmer), Kyle MacLachlan (Dale Cooper), David Duchovny (Dennis Bryson), Alicia Witt (Gersten Hayward) o David Patrick Kelly (Jerry Horne). La llista completa amb tots els actors que apareixeran a la sèrie es pot consultar al portal Variety.

Segons Showtime, el rodatge d'aquesta seqüela de 18 episodis ja s'ha completat, per bé que l'estrena no s'espera fins a l'any que ve. Inicialment s'havia previst que la sèrie tornés a la televisió durant el 2016, coincidint amb el 25è aniversari del final de la sèrie original, emesa entre el 1990 i el 1991, però les desavinences entre la cadena i David Lynch –que, juntament amb Mark Frost, ha escrit i produït la nova temporada, i també en serà el director, tal com ja havia fet amb les anteriors– van obligar a retardar el calendari.

stats