Societat 24/02/2022

Miquel Àngel Sureda serà el nou secretari autonòmic d'Universitat, Recerca i Política Lingüística

Pren el relleu de la fins ara responsable de l'àrea, Agustina Vilaret

ARA Balears
1 min
Miquel Àngel Sureda: “A Europa batallarem contra les prospeccions”

PalmaMiquel Àngel Sureda serà el nou secretari autonòmic d'Universitat, Recerca i Política Lingüística del Govern balear, segons han informat fonts del departament a l'ARA Balears. Sureda és mestre del CEIP Port de Pollença, regidor de l’Ajuntament de Pollença i president de la secció local d’Esquerra Republicana.

Pren el relleu de la fins ara responsable de l'àrea, Agustina Vilaret, que ha comunicat la seva dimissió aquest mateix dijous. Vilaret tornarà al seu lloc de feina com a docent en un institut públic de les Illes, on ha treballat més de 30 anys.

La fins ara titular de la Secretaria ha agraït al seu equip "la feina feta fins ara" i ha expressat "la satisfacció i l'orgull" amb els objectius aconseguits i els projectes posats en marxa. 

Vilaret va assumir el càrrec de secretària autonòmica el juliol del 2019, un departament que en el seu moment depenia de la Conselleria d'Educació. Amb la remodelació del Govern, va passar a dependre de la Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura.

stats