Societat 26/05/2022

Es Migjorn rep vint sol·licituds per a nou pisos de protecció oficial

La batlessa no descarta comprar més solars per cedir-los a l'Ibavi

Iván Martín
1 min
La presidenta Armengol a l'acte de col·locació de la primera pedra.

ES MIGJORNLes dificultats d'accés a un habitatge es detecten a tots els municipis de Menorca. Aquest és el cas del poble més petit de l'illa, que ha vist com la nova promoció d'habitatge públic ha quedat petita. L'ajuntament del Migjorn ha rebut un total de 20 sol·licituds per als nou pisos de protecció oficial que s'hi estan construint.

La batlessa, Antònia Camps, ha assegurat que aquesta xifra, que encara pot créixer més les pròximes setmanes, posa de manifest la necessitat de promoure polítiques actives per facilitar l'accés a l'habitatge: "És el que més falta fa a cada municipi, perquè els joves no poden comprar ni llogar a causa dels elevats preus del mercat".

Les obres de la primera promoció d'habitatge públic en el municipi estan iniciades i tenen un temps estimat de duració d'any i mig. D'altra banda, Camps no descarta adquirir més sòl per cedir-lo a l'Ibavi i construir més habitatge públic: "Necessitem més pisos i no descartem comprar més solars, tot i que per a un consistori petit com el nostre suposa un enorme sacrifici".

Les famílies que opten als pisos de protecció oficial fa més de tres anys que estan empadronades en el poble.

stats