Societat 18/05/2021

Més de mig milió de treballadors de les Balears podran realitzar gestions en la Tresoreria de la Seguretat Social per web

L’objectiu d’aquesta mesura és simplificar l’accés digital als recursos i serveis telemàtics de l'Administració

ARA Balears
1 min
Presentació del portal Import@ss.

PalmaMés de mig milió de treballadors de les Balears es beneficiaran del nou portal Import@ss, que ha posat en marxa la Tresoreria General de la Seguretat Social per facilitar els tràmits que s'han de realitzar davant aquesta Administració. Segons han informat en un comunicat, a través d’aquesta aplicació, que pot utilitzar-se des del telèfon mòbil, es poden sol·licitar fins a 40 serveis prestats per la TGSS, entre els quals la possibilitat de gestionar les altes i les baixes en el Sistema Especial de Treballadors de la Llar en només sis minuts.

El nou entorn operatiu disposa de dos espais: una àrea pública, amb informació i tràmits de caràcter genèric, i una àrea personal, en què el titular visualitza immediatament totes les seves dades particulars. El mes que ve l’aplicació incorporarà noves prestacions específiques per al col·lectiu dels autònoms.

Aquesta eina digital l'ha presentat aquest dimarts la directora provincial de la TGSS, María Rosario Rodríguez Lasheras, i el cap de Servei d’Administració Electrònica i “Sistema Red”, Felipe Bravo, que ha explicat quin és el seu funcionament. Així, ha explicat que per poder accedir serà necessari comunicar a la TGSS el número del DNI i del telèfon, i el sol·licitant rebrà una clau per operar a Import@ss.

stats