Societat 15/11/2021

Més per Menorca exigeix al Govern una solució per als pluvials d'Alaior

Prioritzen la importància de l'obra a les culpabilitats partidistes

Iván Martín
1 min
El batle José Luis Benejam amb un ciutadà d'Alaior.

ALAIORMés per Menorca condicionarà el seu suport als pressupostos del Govern balear a la inclusió d'una partida per finançar la solució dels pluvials d'Alaior. Així ho ha anunciat la formació econacionalista, que ha deixat clar que l'aportació econòmica que exigeix la inversió s'establirà mitjançant un estudi que va elaborar l'Agència Balear de l'Aigua (Abaqua) el passat mes de febrer.

El diputat Josep Castells ha sol·licitat a l'Executiu balear "agilitat" per donar resposta a la demanda que la setmana passada va tenir el suport de tots els partits polítics que configuren l'Ajuntament d'Alaior: "Els pluvials no poden esperar més i el poble necessita una resposta efectiva", i ha afegit: "Estam parlant de seguretat i desenvolupament del municipi, independentment de la responsabilitat històrica del PP".

Més per Menorca ha recordat que l'any 2006 la reforma dels pluvials va obtenir finançament estatal, però l'any 2014 el Govern balear de José Ramón Bauzà optà per desviar els fons a una altra inversió executada a Campos.

stats