Societat 26/06/2021

Més de 260 joves a Mallorca podrien haver estat en contacte amb positius del megabrot

L'Executiu ja ha començat a traslladar els menors que tenen el permís dels seus pares a l'hotel pont Palma Bellver

ARA BALEARS
1 min
Imatge d'arxiu d'un vespre a la Platja de Palma.

PalmaEl Govern de les Illes Balears ha informat que, després de realitzar un rastreig massiu, 268 joves que es troben a Mallorca podrien haver tingut un contacte directe o indirecte amb algun dels positius que s'han registrat els darrers dies a diferents comunitats autònomes pel megabrot que ja afecta més de 600 persones. En concret, els estudiants que se'n podrien veure afectats procedeixen de Galícia, el País Basc, Andalusia i Madrid.

L'Executiu ja ha començat a traslladar els menors que tenen el permís dels seus pares a l'hotel pont Palma Bellver, que està destinat a acollir els turistes que han pogut ser contactes directes de persones contagiades. Fins ara hi han traslladat 33 estudiants i durant les pròximes hores es continuaran fent els trasllats que siguin necessaris. Així mateix, tots els menors rastrejats estan sota vigilància de les autoritats sanitàries i esperen els resultats de les proves diagnòstiques.

En un comunicat, han explicat que ha estat el Servei d'Epidemiologia de la Conselleria de Salut el que ha realitzat la identificació dels contactes estrets. Per part seva, el Servei de Salut ha traslladat les persones afectades amb les ambulàncies del SAMU 061.

A més, des del Govern han informat que Salut ha començat a fer el cribratge dels treballadors dels sis hotels implicats i que uns 300 treballadors ja s'han fet la PCR per confirmar si estan contagiats.

stats