Violència masclista
Societat 17/04/2024

Dos menors impedeixen que la parella de la seva mare l'estranguli a Palma

Els fills de la víctima es van enfrontar a l'home i van aconseguir que desistís en la seva agressió

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu de la Policia Local de Palma.

PalmaLa Policia Local ha detingut un home per intent d'homicidi a Palma. Els fets van tenir lloc el passat 13 d'abril al voltant de les 23.15 hores quan la Policia va rebre una telefonada d'una menor que sol·licitava ajuda urgent per salvar la seva mare, qui estava sofrint una agressió per part del seu padrastre. Segons han explicat fonts policials, l'home de 45 anys tenia la víctima immobilitzada damunt el llit amb el nas i la boca tapats, impedint que respiràs.

Els menors es varen mobilitzar en sentir crits d'amenaça per part de l'agressor. En aquest moment, ambdós li advertiren que aturàs i varen telefonar a la Policia Local. En arribar els agents al domicili, la dona els va manifestar que havia temut per la seva vida, ja que havia estat a punt de perdre el coneixement. Així, després d'escoltar el relat dels fets, la Policia va detenir l'home per un presumpte delicte d'homicidi en grau de temptativa.

La víctima va interposar una denúncia i, atès que la valoració del risc va donar un resultat alt, es van adoptar les mesures pertinents de protecció a la víctima establertes en el protocol Viogen. Després de passar a disposició judicial, l'agressor va quedar en llibertat amb càrrecs i es van dictar mesures cautelars sobre la dona.

stats