Agressió
Societat 21/12/2023

Dos menors hospitalitzats per una greu pallissa d'un company d'escola a Inca

L'agressió es va produir després que un dels menors rebés una pilotada i va carregar contra les víctimes

ARA Balears
1 min
L'Hospital Comarcal d'Inca.

PalmaDos menors de 16 i 17 anys han hagut de ser ingressats a l'Hospital d'Inca després d'haver patit una brutal pallissa per part d'un company d'escola. Segons ha avançat aquest dijous Última Hora i ha pogut confirmar l'ARA Balears, els fets tingueren lloc dimarts quan un alumne era al pati i va rebre una pilotada accidentalment. Arran d'això, el menor que va rebre la pilotada va carregar contra els dos menors ara ingressats.

Els ferits hagueren de ser traslladats al centre hospitalari urgentment després que un d'ells patís un vessament a un ull i perdés parcialment la visió a causa d'una forta potada a la cara. L'altre nin estava desorientat i deia frases sense sentit quan va ser examinat, sembla que per un coàgul al cap arran d'una potada, també. Davant aquests fets, els responsables del centre actuaren ràpidament i la directora va presentar una denúncia contra l'agressor.

Així, es va informar la Fiscalia de Menorca i la Guàrdia Civil va obrir una investigació i, posteriorment, fou detingut a casa seva. Poc després quedà en llibertat per ser menor d'edat. Amb tot, està imputat per un delicte de lesions greu i en funció de com evolucionin les víctimes, es podrien acordar noves mesures.

stats