Societat 08/03/2022

Menorca reivindica la igualtat de gènere el Dia de la dona

Una trentena de persones s'han concentrat a Maó

Iván Martín
1 min
El municipi de Sant Lluís també ha celebrat el Dia de la Dona.

MAÓEls representants polítics del Consell de Menorca, els treballadors de la institució, els sindicats i la Guàrdia Civil han reivindicat aquest dimarts la igualtat de gènere, en el marc del Dia de la dona.

El lema escollit aquest any, 'Igualtat de gènere avui per a un demà sostenible', pretén reconèixer i visibilitzar la contribució de les dones a la lluita contra el canvi climàtic. D'altra banda, s'ha llegit un manifest per reivindicar el Dia de la dona i reiterar el compromís de la institució en la consolidació de la igualtat entre dones i homes.

La presidenta del Consell, Susana Mora, ha destacat la importància de continuar reivindicant drets per a les dones: "Necessitam donar continuïtat a les polítiques dirigides a tancar les desigualtats que encara existeixen, com la laboral i salarial, la digital i la corresponsabilitat, incloent-hi la relativa a les cures de familiars, com poden ser els fills o els avis. Hem avançat, però encara ens queda molt de camí per recórrer tots junts".

A més, una trentena de persones s'han concentrat aquest migdia davant la Delegació del govern espanyol a Maó, en una convocatòria de Comissions Obreres i la UGT.

stats