Societat 17/06/2021

Menorca promociona el producte local amb una campanya de publicitat a TV3

La campanya té un cost de 1.800 euros i té una duració d'una setmana

Iván Martín
1 min
Campanya televisiva de promoció de producte local gastronòmic en el mercat català.

MaóEl departament d’Economia i Territori del Consell de Menorca ha engegat una nova iniciativa promocional per a donar conèixer els productes gastronòmics "Made in Menorca" en un dels nostres principals mercats, Catalunya. La campanya consisteix en l’emissió d’un anunci publicitari en format televisiu a través del qual es convida a conèixer de primera mà la gran diversitat i qualitat del producte menorquí i la seva gastronomia, i en el qual hi han col·laborat cuiners i productors de l’illa en la seva producció.

L’objectiu és incentivar el consum de productes "Made in Menorca" durant la temporada d’estiu, conscienciar sobre la importància social i econòmica dels productes locals, generar il·lusió al sector i contribuir en la millora de la competitivitat dels negocis illencs.

Des del Consell de Menorca remarquen el suport als productors locals des de l’inici de la pandèmia, en diferents accions promocionals i ajuts econòmics, per pal·liar els efectes negatius que ha generat l’aplicació de les mesures preventives per evitar la propagació del covid-19. La campanya té un cost de 1.800 euros i té una duració d'una setmana.

stats