Societat 04/11/2021

Menorca es promociona a París com a destinació cultural

S'ha pogut constatar l'interès que desperta l'illa en el mercat francès

Iván Martín
1 min
L'expositor de Menorca promocionant la candidatura talaiòtica a París.

MAÓLa Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) ha participat en el saló internacional de Patrimoni Cultural a París, on s'ha pogut constatar l'interès del públic francès per la Menorca Talaiòtica i l'oferta cultural de l'illa.

Amb la finalitat de promocionar l'àmplia oferta cultural que ofereix Menorca, la FFTM ha participat del 28 al 31 d'octubre en el saló internacional de Patrimoni Cultural al Carrousel du Louvre, a París. Aquesta és la segona vegada des del 2019 que Menorca hi participa, després de l'aturada forçada per la pandèmia. Durant aquestes jornades, s'ha pogut constatar l'interès que desperta l'illa com a destinació de cultura en el mercat francès, especialment la Menorca Talaiòtica. Aquest és el saló de referència en l'àmbit europeu per a tots els actors relacionats amb el patrimoni, que aplega cada any més de 300 expositors i 20.000 visitants, entre públic general i professionals.

La FFTM ha estat present a l'estand de les Illes Balears, sota l'organització de l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB). En aquest punt, s'ha ofert informació sobre les possibilitats relacionades amb el turisme cultural a Menorca, com la Menorca Talaiòtica, la Menorca britànica i el camí de Cavalls.

stats