Societat 09/06/2022

Menorca es promociona com a destinació de luxe a les agències brasileres

Han visitat allotjaments de cinc estrelles i han gaudit de les experiències a la mar

Iván Martín
1 min
Agents brasilers fent un tast de productes locals.

MAÓLa Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) ha explicat les potencialitats de l'illa com a destinació turística a set agències de viatge brasileres especialitzades en luxe. L'expedició s'ha interessat pel luxe, les experiències relaxants, els allotjaments prèmium, la cultura, l'artesania, les compres i la gastronomia.

Els agents han visitat allotjaments de luxe i cinc estrelles que poden ser interessants per a diversos perfils de clients, han navegat per veure la posta de sol i també per viure una experiència d'astroturisme des de la mar, a més d'assistir a un tast de vins i a una demostració culinària en directe de la salsa maonesa. D'altra banda, han conegut la Menorca Talaiòtica i han degustat la gastronomia de l'illa. Els brasilers han valorat especialment la bona conservació del territori, la gastronomia i la idoneïtat de Menorca per a viatges de turisme de relaxació.

Aquesta acció promocional s'uneix a la gravació d'un capítol del programa de la televisió italiana Dreamsroad i la presència de joves influencers d'Instagram i Tik Tok.

stats