Societat 08/06/2022

Arriba a Menorca la primera empresa que durà menjar amb drons

El servei es podrà encomanar des d'una embarcació i a través d'una aplicació

Iván Martín
1 min
Un dels drons del nou servei a Menorca.

MAÓL'empresa Drone To Yacht iniciarà per primera vegada a Menorca, a partir del 17 de juny, el sistema de repartiment d'aliments amb drons a embarcacions. La previsió és operar durant tot l'estiu, amb l'objectiu de traslladar per aire els serveis dels restaurants mitjançant un sistema que consisteix a fer la comanda a l'aplicació Drone To Yacht des d'una embarcació, i passat uns minuts es rebran els productes per aire, amb les aeronaus.

A més, l'empresa ha assenyalat que el servei s'ofereix amb un dron elèctric 100% sostenible, desenvolupat per la companyia Aerocamaras per poder fer trajectes amb la càrrega de curta i mitjana distància. Es tracta d'un servei ràpid, silenciós, de contacte zero i respectuós amb el medi ambient.

El primer vol del dron tindrà lloc el pròxim dia 17 en el restaurant Miramar de Cala Blanca (Ciutadella). Drone To Yacht és la primera companyia a executar aquests enviaments i establir un model de negoci que incrementa la clientela mitjançant aeronaus no tripulades.

stats