Societat 29/11/2021

Menorca es presenta a Suïssa com una destinació poc massificada

L'illa ha rebut 16.596 turistes procedents del país helvètic

Iván Martín
1 min
Reunions amb agents turístics.

MAÓMenorca s'ha presentat a Suïssa com una destinació poc massificada amb l'objectiu d'incrementar els turistes que procedeixen d'aquest país amb vista a la pròxima temporada turística. Amb aquest repte, la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) ha participat en un viatge promocional organitzat per Turespaña, que ha permès mantenir reunions amb agents turístics a Ginebra, Berna i Zuric. A cada ciutat s'han organitzat trobades amb 70 agents de viatges.

Tot i que els suïssos prioritzen les vacances a Alemanya, Itàlia i França, Menorca cerca un espai entre les possibilitats que ofereix l'estat espanyol, que aquest any ha rebut més visites de suïssos que altres destinacions com Grècia. Les Balears són la tercera destinació favorita després del País Valencià i les Canàries.

Segons la FFTM, els suïssos tendeixen a fugir de la massificació i es decanten per petits hotels d'interior i allotjaments rurals. Són clients habituals de les empreses de turisme actiu i la despesa mitjana se situa en els 132 euros diaris i els 1.026 euros de despesa mitjana per persona i estada. Un total de 16.596 passatgers varen arribar a Menorca entre el gener i l'octubre d'aquest any.

A més de Suïssa, l'expedició de la FFTM també va viatjar fins a Itàlia per concertar reunions amb agents turístics a Torí, Milà, Nàpols i Roma. L'illa ha rebut aquest any 35.122 turistes del país transalpí.

stats