Societat 06/06/2022

Menorca participa en una campanya promocional de Camins Rurals d'Espanya

La xarxa suma més de 10.400 quilòmetres repartits per tota la geografia espanyola

Iván Martín
1 min
Un usuari del Camí de Cavalls de Menorca.

MAÓMenorca participa en la primera campanya promocional 'Caminos Naturales de España, elige tu camino', que posa en marxa el Ministeri d'Agricultura per donar a conèixer aquesta xarxa que contribueix al desenvolupament sostenible de les zones rurals i fomenta activitats com el senderisme i el cicloturisme. Els espots i anuncis de TV, ràdio, mitjans gràfics, digitals i publicitat exterior s'emetran durant el mes de juny, per donar a conèixer els itineraris abans del període estival de vacances, i també durant el mes d'octubre.

Part dels espots s'han rodat a la nostra illa seguint tres blocs temàtics específics: els camins i la bicicleta, el patrimoni històric-cultural i l'aigua. L'objectiu del Ministeri és impulsar la xarxa Camins Naturals d'Espanya per fer-los econòmicament viables, garantint el manteniment i l'ús del domini públic.

La xarxa suma més de 10.400 quilòmetres repartits per tota la geografia espanyola. Els camins es caracteritzen per la seva diversitat, ja que, a més d'aprofitar antigues infraestructures de transport, reutilitzen canals, vies pecuàries, senders i antics camins públics per tornar a ser transitats per senderistes, ciclistes o recorreguts a cavall.

stats