Societat 23/05/2022

Menorca inicia aquest dilluns el servei de bus públic a Macarella

El mes de maig es faran un total de 19 trajectes diaris entre anada i tornada

Iván Martín
1 min
Una imatge d'arxiu de l'autobús que cobreix la ruta.

CIUTADELLAEl Consell de Menorca ha iniciat aquest dilluns el servei de transport públic en autobús a la platja de Macarella (Ciutadella). Així, el bus serà l'únic mitjà de transport que permetrà accedir a un dels arenals més visitats pels turistes que arriben a l'illa, tot i que també s'hi podrà accedir en bicicleta o caminant.

L'objectiu és posar a disposició dels visitants un autobús adaptat a les particularitats de la carretera per reduir l'impacte en el terreny i regular la densitat humana. El mes de maig es faran un total de 19 trajectes diaris entre anada i tornada, unes xifres que s'incrementaran fins a 39 trajectes, també anada i tornada, a partir del mes de juny.

L'empresa Autocares Torres gestionarà el servei, que arrancarà a les 08.15 de Ciutadella i l'última tornada serà a les 20.20 hores. El cost per anada i tornada és de 8,40 euros. El Consell preveu registrar xifres de trasllats de visitants similars a la temporada del 2019, quan es van comptabilitzar 90.000 viatges entre anada i tornada. Per adquirir els bitllets, els interessats poden comprar-los directament als espais habilitats a Ciutadella, o a través de la pàgina www.mou-tmenorca.com.

stats