Societat 02/06/2022

Menorca farà campanyes contra el masclisme a les festes patronals

També se sensibilitzarà contra les agressions LGTBIfòbiques i el consum d'alcohol a menors

Iván Martín
1 min
Reunió entre representants del Consell i ajuntaments de Menorca.

MAÓEl Consell de Menorca farà campanyes de conscienciació a totes les festes patronals sobre el consum d'alcohol per part de menors i contra les agressions masclistes i LGTBIfòbiques. Així ho ha determinat aquest dijous la màxima institució de l'illa després de reunir-se amb representants de tots els ajuntaments.

L'objectiu és donar continuïtat a les campanyes iniciades abans de la pandèmia, amb la intenció de reprendre-les a les festes de Sant Joan de Ciutadella, a final de juny. La institució ha recordat que la campanya de prevenció d'alcohol consisteix en la creació de material divulgatiu que s'utilitzarà per difondre a les xarxes socials marxandatge, cartelleria i pancartes els dies de les festes patronals.

Les dues línies d'actuació són el consum d'alcohol entre els menors d'edat i joves, i també la conscienciació de la població adulta com a model de referència per als més joves. D'altra banda, la campanya de prevenció contra les violències masclistes i LGTBIfòbiques serà la continuïtat del projecte 'En Formes Part, que inclourà l'habilitació dels denominats punts lila a totes les festes patronals. A més, s'està treballant amb la creació d'un protocol per implicar els locals d'oci nocturn.

stats