Societat 05/05/2022

Melià obrirà aquest estiu el seu segon hotel de cinc estrelles a Menorca

El Villa Le Blanc tindrà 159 habitacions, algunes amb piscina privada

Iván Martín
1 min
Una de les habitacions del nou hotel cinc estrelles de Melià a Menorca.

MAÓEl grup Melià obrirà aquest estiu l'hotel de cinc estrelles Villa Le Blanc, el segon d'aquesta categoria que gestionarà a Menorca. Després de consolidar el Cala Galdana de Ferreries, ara arriba el torn d'aquest complex situat a primera línia de la urbanització de Sant Tomàs (es Migjorn).

L'hotel és propietat de la societat Victoria Hotels & Resorts, creada l'any 2021 amb participació de Melià Hotels International, Bankinter i altres inversors clients del banc i amb GMA com a soci gestor. El projecte de reforma de l'antic Sol Beach House, de l'arquitecte Álvaro Sans, combina un disseny contemporani: "Menorca és la Mediterrània en estat pur i transmet aquesta sensació de pau i benestar que només trobam en algunes illes gregues. Per aquest motiu, ens hem proposat el repte de fer un dels millors hotels de tota la Mediterrània i estam avançant pel bon camí".

El vicepresident i conseller delegat de Melià, Gabriel Escarrer, considera que el projecte del Migjorn és un somni fet realitat: "Ens permet avançar en el camí de la descarbonització hotelera, i en un lloc tan especial com Menorca; és el resultat més tangible de l'aposta estratègica que fa Melià per impulsar un model d'hoteleria basat en l'experiència, la responsabilitat i la sostenibilitat".

El Villa Le Blanc tindrà 159 habitacions, algunes amb piscina privada, i disposen de balcó amb vistes a la mar. Els colors escollits són el blanc i el blau, i gastronòmicament treballarà amb producte local. En l'àmbit energètic incorporarà instal·lacions i tecnologies d'última generació per reduir les emissions un 87%.

stats