Societat 31/05/2021

Medi Ambient reobrirà els seus refugis a partir de la segona quinzena de juny

La capacitat màxima permesa és de sis persones per habitació per reduir el risc de contagis de coronavirus

Ara Balears
1 min
El refugi de Cabrera.

PalmaLa Conselleria de Medi Ambient reobrirà, a partir de la segona quinzena de juny, els refugis que gestiona, però els adaptarà amb restriccions contra el coronavirus. La plataforma per reservar places ja està disponible i se'n podran fer durant un mes, des del 14 de juny fins al 14 de juliol. Segons com evolucioni la situació sanitària s'aniran programant les reserves per als mesos següents.

La capacitat màxima permesa és de sis persones per habitació. D'aquesta manera, els refugis de Cúber, el Gorg Blau, Lavanor, Son Real, el Coll Baix, Binifaldó Petit, els Oguers, l'Alzina i Cabrera es podran reservar per a sis persones, mentre que el de la Coma de Binifaldó continuarà sent per a dues persones.

Les reserves es poden fer a través de la pàgina web de l'Institut Balear de la Natura (Ibanat). En totes les sol·licituds, cal signar una declaració responsable de compliment de les normes sanitàries durant l'estada.

Durant els mesos en què els refugis han estat tancats s'ha aprofitat per fer tasques de manteniment i millora. Aquestes actuacions encara continuen als refugis de l'Arenalet i Son Moragues, que romandran tancats fins que acabin les feines. El refugi de Binifaldó no s'ha obert per no poder-se adaptar a la normativa actual.

stats