Societat 25/05/2021

Els refugis del Consell de Mallorca eliminen la limitació dels nuclis de convivència

La capacitat màxima de cada a habitació agumenta fins al 50%

Ara Balears
1 min
El refugi de Son Amer, a Escorca.

PalmaEls refugis del Consell de Mallorca s'han adaptat al nivell 1 d'alerta sanitària pel coronavirus i han augmentat la capacitat màxima de cada habitació fins al 50% i n'han eliminat la restricció dels grups de convivència, de manera que podran acollir fins a sis persones de més d'un nucli familiar.

El Departament de Sostenibilitat i Medi Ambient ha explicat en un comunicat que els menjadors donaran prioritat a les persones allotjades. Les terrasses i les zones exteriors estaran obertes a tothom al 100% de capacitat, quatre persones per taula sense límit de nucli i es tancaran a les 22 h.

"Amb les restriccions havíem notat que la demanda superava a l'oferta, però gràcies a la millora de la situació sanitària podrem oferir aquest servei a molta més gent que fa la Ruta de Pedra en Sec o que passa el dia a la muntanya i vol quedar a dormir", ha comentat la consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot.

Amb les noves mesures la capacitat dels refugis del Consell queda de la manera següent: refugi de Can Boi (Deià): 13 persones; refugi de Muleta (Port de Sóller): 6 persones; refugi de Tossals Verds (Alaró): 18 persones; refugi de Son Amer (Escorca): 20 persones; i refugi Pont Romà (Pollença): 19 persones.

stats