Els sindicats d'educació no assisteixen a la reunió tècnica sobre el marcatge

Rebutgen aquesta eina que, per ells, "la Conselleria vol imposar" i diuen que el Govern no respon a les seves demandes

Els sindicats presents a la mesa sectorial d'educació han decidit per unanimitat no  assistir  a la reunió tècnica d'aquest dimarts sobre el marcatge i així ho han fet saber al conseller, Martí March, en una carta en què  reiteren el rebuig a aquesta eina que "la Conselleria vol imposar".

Al text també assenyalen que "qualsevol mesa tècnica, i les negociacions tècniques que hi tenen lloc, ha d'estar supeditada i emmarcada en la reunió que la part social ja ha sol·licitat amb el conseller des de fa dies. A hores d'ara, encara no hi ha hagut resposta per part de l'Administració".

A mitjan octubre  les juntes de personal docent no universitari de Mallorca, Menorca i les Pitiüses ja varen reclamar la suspensió i la retirada del fitxatge horari i sol·licitaren la convocatòria d'una mesa sectorial específica per tractar aquesta qüestió de manera urgent. Educació va  apuntar al fet que  la Conselleria valorava "la possibilitat que els centres poguessin prendre la decisió definitiva sobre la utilització total o parcial d'aquesta eina", però els docents han llançat de manera reiterada el missatge de rebuig d'aquesta eina.

EDICIÓ PAPER 05/12/2020

Consultar aquesta edició en PDF