Societat 26/07/2021

Maó recorda les festes de Gràcia amb un àlbum de cromos

La col·lecció es completarà comprant pels diferents establiments comercials

Iván Martín
1 min
Tete García Pascual es el regidor de Festes, Fires i Mercats de Maó.

MaóL'Ajuntament de Maó i la Colla de Geganters han creat el primer àlbum de cromos de les festes de Gràcia, una iniciativa que té l'objectiu de difondre les fotografies històriques relacionades amb les festes patronals de la ciutat, així com dinamitzar l'activitat comercial. Els establiments tenen fins al pròxim 2 d'agost per adherir-se a la proposta, que suposarà un al·licient per als compradors i amants dels cromos.

El regidor de Festes, Fires i Mercats de Maó, Tete García Pascual, ha destacat el projecte: "Cada establiment adherit al projecte repartirà un cromo, el mateix cada comerç, de tal manera que, per completar la col·lecció serà necessari anar a diversos negocis i comprar productes". L'àlbum de cromos rep el nom de Moments de Festes, i es farà del 15 d'agost al 30 de setembre.

En aquest sentit, García Pascual explica que a través d'una afició antiga com els cromos s'intenta presentar una proposta innovadora, i recorda: "Hi ha una generació de joves que no coneix la litúrgia del cromo". S'editaran 800 àlbums amb 120 imatges diferents i se n'han fet un total de 96.000 unitats.

stats