Societat 05/05/2022

Maó adhereix 19 comerços al programa del Govern Emblemàtics

El municipi se suma a Ferreries i Alaior

Iván Martín
1 min
Representants públics i propietaris de comerços a l'acte d'entrega dels reconeixements.

MAÓUn total de 19 comerços de Maó s'han adherit aquest dijous al projecte del Govern balear Emblemàtics, que té com a objectiu protegir l'activitat comercial de proximitat i els establiments tradicionals dels municipis.

El secretari de Sectors Productius del Govern balear, Jesús Jurado, ha reconegut a l'acte d'entrega de les distincions, que ha tingut lloc al Claustre del Carme, el paper del comerç tradicional: "Entenem que la història d'un poble es pot explicar a través dels seus comerços i de les persones que estan al capdavant, com les famílies que han mantingut el negoci fins a l'actualitat". I ha afegit: "Aquest projecte és un reconeixement a la cultura de Menorca, a les persones que contribueixen a la singularitat dels espais urbans i de la societat".

Per la seva banda, el batle de Maó, Hèctor Pons, s'ha mostrat orgullós de l'adhesió dels 19 comerços de la ciutat: "S'ha demostrat que aquesta economia local és més important que mai, una vegada superada la pandèmia, perquè genera llocs de feina i sustenta moltes famílies. A més, durant aquest període ha estat la garantia del bon funcionament de la nostra societat".

Maó és el tercer municipi de Menorca que s'ha sumat al projecte, conjuntament amb Ferreries i Alaior. A l'illa s'han reconegut 32 comerços, mentre que a les Balears són 148 establiments.

stats