Societat 23/11/2020

Manacor sol·licita ajuda econòmica al Govern per compensar les pèrdues del confinament perimetral

El batle demana als residents que continuïn sent responsables

C. Riera
1 min
Agents de la policia durant el confinament perimetral de Manacor

PalmaManacor demanarà una línia d'ajuts econòmics al Govern per rescabalar les pèrdues del confinament perimetral. Així ho ha anunciat aquest dilluns el batle del municipi, Miquel Oliver, després d'una reunió amb el president de la Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca (PIMEM) de Manacor, Mateu Català. "Reclamam al Govern una línia d'ajudes per compensar la situació amb la qual ens trobam i que hem hagut de gestionar aquests dies per recuperar el teixit empresarial", ha recalcat el batle.

"Tancar Manacor ha afectat els comerciants i empresaris del municipi i, per tant, esperam que l'Executiu ho tingui en consideració", ha insistit Oliver. Davant el desconfinament anunciat aquest dilluns pel Govern, Oliver ha demanat als manacorins que no caiguin en "l'eufòria" i que continuïn sent responsables, perquè "arribar a un segon confinament seria un autèntic drama", ha advertit.

Per part seva, Català també ha clamat per la responsabilitat. "Hem de continuar mantenint la seguretat de les persones, famílies i treballadors, perquè sense els empleats les empreses no són ningú", ha dit. Si fins ara les botigues de Manacor tenien el cartell d'"Es traspassa" per protestar contra el confinament, ara el canviaran per un missatge que incentivi el consum local: "Veniu a comprar a Manacor. És ca vostra", ha dit Català.

stats