Premis AMIC
Societat 29/11/2023

Lluís González i Juan Fons guanyadors de la 1a edició del concurs AMIC - Nous Talents Illes Balears

En la primera edició del concurs hi han participat 31 estudiants

ARA Balears
2 min
Un dels guanyadors dels premis AMIC

PalmaLa primera edició del concurs de creació de continguts en català d'informació de proximitat a les xarxes socials, AMICS - Nous Talents, ja ha publicat el guanyadors de les Illes Balears. Amb una participació de 31 estudiants, s'han premiat tres participants dins de la categoria de vídeos curts i dos dins la categoria podcast i videopodcast, procedents del Centre d'Ensenyament Superior Alberta Giménez (CESAG) i de la Universitat de les Illes Balears.

Els projectes guardonats tracten temàtiques tan diverses com la intel·ligència artificial dins el món de la cultura, la situació actual del RCE Mallorca, informació cultural de les Illes Balears, els Talaiots de Mallorca i el seguiment de diversos esports de manera més genèrica. El lliurament de premis de la primera edició d'AMIC s'ha fet aquest divendres 24 de novembre al CESAG.

Els guardonats de les Illes Balears

Dels 32 joves de les Illes Balears que s’han presentat al concurs, el 1r premi de la categoria podcast / videopodcast ha estat per a Lluís González (CESAG) i el seu projecte sobre l’actualitat esportiva de les Illes Balears. En la categoria de vídeos curts (reels) el guardonat amb el primer premi ha estat Juan Fons (UIB) i el seu projecte cultural on repassa les tradicions culturals de l’illa de Mallorca a través de reels publicats a les diverses xarxes socials.  

Seguidament, el 2n premi de la categoria de podcast / videopodcast ha estat per a Javier Querada (CESAG) i el seu podcast setmanal d’actualitat cultural. I en la categoria de vídeos curts (reels), atorgat de manera ex aequo, ha estat per a Alba María Sanandres Flo (CESAG) amb el seu projecte CulturIB, on explica les diferents activitats i curiositats culturals de les Illes Balears. I, d’altra banda, Guillem Oliver (UIB) amb la seva proposta sobre el seguiment de la trajectòria del RCE Mallorca després de les 12 primeres jornades de la Primera Divisió Espanyola.

stats