Societat 09/11/2020

Lloguen un contenidor marítim per viure en un terreny de les Covetes per 450 euros mensuals

L'anunci diu que a la parcel·la no hi ha cap habitatge ni llum, però sí un aljub amb 14.000 litres d'aigua

Ara Balears
1 min
Vista aèria del sector costaner analitzat.

PalmaUn anunci publicat al portal Milanuncios ofereix llogar un contenidor marítim per 450 euros al mes per viure en un terreny ubicat a les Covetes, a prop de "les millors platges de Mallorca", segons diu el text. L'anunci assegura que a la parcel·la, de 2.550 metres quadrats, no hi ha cap habitatge construït ni tampoc llum, però sí que disposa d'un aljub amb 14.000 litres d'aigua.

A l'oferta també s'informa que el terreny està tancat, que el camí d'accés està asfaltat i que està en un lloc "molt bonic". També s'apunta que el preu per comprar tot el solar és de 34.000 euros. Terraferida ha denunciat l'anunci a través de Twitter i ha afirmat que "l'Observatori de l'Habitatge del Govern, que controla la patronal per mitjà de la Fundació Impulsa, hauria de publicar què pensa sobre el fet de viure en un contenidor per 450 euros al mes a la Mallorca del 2020".

Terrasses convertides en habitacions, caravanes, barques i petites cabanes que s'anuncien en portals com ara Airbnb han estat algunes de les ofertes anunciades com a lloguer turístic. Cal recordar que la Direcció General de Turisme del Govern balear va obrir tres expedients als propietaris de tres caravanes per llogar a Palma aquests vehicles com a allotjaments turístics a través del portal Airbnb.

stats