Succés
Societat 13/07/2022

Llibertat provisional per a l'home acusat de matar un jove d'una coça a una discoteca de Cala Major

El detingut ha pagat la finaça

ARA Balears
2 min
Els jutjats de Via Alemanya de Palma. / ARA BALEARS

PalmaLlibertat provisional i sota fiança per a l'home acusat de la mort d'un jove a una discoteca de Cala Major. Només sis dies després de la detenció, el jove que suposadament va pegar una coça al coll durant el vespre de Sant Joan que va provocar la mort al jove ha pagat la fiança i és lliure a l'espera del judici. El jutge li ha retirat el passaport i li ha prohibit sortir de Mallorca durant el temps que duri la instrucció i investigació del cas.

Segons ha avançat Última Hora i ha confirmat l'ARA Balears, un cop el jutjat d'Instrucció número 6 de Palma, l'encarregat de la causa, ha rebut tota la informació necessària per preparar el cas i l'informe de l'autòpsia, ha decidit deixar el detingut en llibertat. Cal recordar que l'acusat es va presentar voluntàriament davant la Policia 13 dies després de la mort de la víctima, però va assegurar que ell no li va pegar cap coça, sinó que el va separar i allunyar de les escales.

Els agents de la Policia Nacional han descobert durant la investigació que hi havia hagut més persones que acompanyaven l'acusat, que quan va sortir de la discoteca va agredir la víctima, però actualment encara no han pogut confirmar-ho ni tampoc identificar cap altre implicat en l'agressió.

Cal recordar que els fets es van produir a les 5.30 h de divendres, quan, segons les primeres investigacions, l'home estava assegut a les escales del local i, sense motiu aparent, el detingut el va agredir amb una coça. La víctima va caure a terra inconscient i diferents testimonis els van intentar ajudar, ja que l'agressor va marxar del lloc immediatament. Una ambulància es va desplaçar fins allà i va aconseguir reanimar l'home, encara que finalment va ingressar en estat crític per les importants lesions que presentava i va morir a l'hospital uns dies després del succés.

stats