Societat 22/03/2021

Lleuger repunt de casos de covid-19 a les escoles, que continuen amb una incidència baixa

53 casos entre els alumnes i un docent ha donat positiu en la prova PCR

ARA Balears
1 min
Una escola a l'hora de la sortida.

PalmaLa situació epidemiològica als centres educatius de les Illes Balears continua a la baixa tot i el lleuger repunt de casos detectats en la darrera setmana. Segons ha informat el Govern balear, a través d'un comunicat, en els darrers set dies s'han detectat 53 casos de coronavirus entre els estudiants de l'Arxipèlag i un docent ha donat positiu en la prova PCR.

Actualment 10 grups estaran en quarantena (tres que ja ho estaven la setmana passada i set d'aquesta) per evitar un possible brot de coronavirus entre els estudiants que tenen companys de classe que han donat positiu. A més, l'Executiu balear ha detallat que per tercera setmana consecutiva no s'ha detectat cap cas positiu de coronavirus en els estudis de contactes estrets dels casos detectats als centres educatius illencs.

Pel que fa a la vacunació, en el comunicat el Govern ha detallat que divendres passat 4.634 docents d'infantil i educació especial ja havien rebut la vacuna contra el coronavirus, el 67,62 % del total de docents d'aquestes etapes, mentre que en el cas de primària i secundària s'han vacunat un total de 8.540 docents, xifra que suposa el 47,38 % de docents d'aquestes etapes.

stats