Idil·li
Societat 15/05/2023

Lily-Rose Depp confirma la seva relació amb la rapera 070 Shake

La filla de Johnny Depp i Vanessa Paradis porta quatre mesos de relació amb l'artista d'origen dominicà

2 min
Lily-Rose Depp amb la seva xicota, la rapera 070 Shake

BarcelonaLa filla de Johnny Depp i Vanessa Paradis sol ser molt discreta amb la seva vida personal, però per una vegada ha trencat la norma de no parlar sobre afers íntims per proclamar als quatre vents qui és la seva nova parella i que se l'estima molt. Amb una fotografia a Instagram en què apareix ella fent un petó a la boca a la rapera 070 Shake, Lily-Rose Depp escriu: "4 mesos amb tu". La foto ha tingut un gran impacte a les xarxes i ha motivat que sigui notícia a mitjans d'arreu del món, que s'han fet ressò de passada de la fi evident de la seva relació amb l'actor Timothée Chalamet, amb el qual s'havia rumorejat molts cops que mantenia una relació sentimental.

La nova parella de la model té 25 anys i es diu Danielle Balbuena. És d'orígens dominicans, però ha nascut i crescut a North Bergen (a Nova Jersey). És famosa des del 2015 per haver fet versions pròpies de cançons ja conegudes per a les quals barreja estils trap, rap i R&B. Les més conegudes es titulen Proud i Swerwin. Tot i que la relació s'ha confirmat ara, els rumors que les relacionaven van començar fa dos mesos a París. El fet que acudissin juntes a algunes desfilades de la Setmana de la Moda de París va motivar que alguns mitjans s'hi comencessin a fixar i a indagar sobre quina mena de situació les unia. Tot i això, la suposada relació que mantenia amb Chalamet va eclipsar aquesta realitat. El que sembla clar és que a hores d'ara, si és que hi va haver alguna cosa amb l'actor de Call me by your name, està mort i enterrat. De fet, a ell ja se'l relaciona amb Kylie Jenner.

Mentre es va fent més famosa, també per les seves relacions sentimentals, la filla de Johnny Depp veu com el seu perfil públic recull grans recompenses en forma de feines. A banda del seu èxit com a model, que l'ha portat a convertir-se en una imprescindible de les passarel·les i a protagonitzar campanyes de firmes de moda de luxe i d'alta cosmètica, aviat estrenarà The idol, que estarà disponible a la plataforma HBO Max al juny. A la ficció, Lily-Rose Depp estarà acompanyada pel cantant The Weeknd.

stats