Vaga jardiners
Societat 16/06/2023

L'STEI Intersindical anuncia una vaga indefinida en la concessionària del lot 1 de Parcs i Jardins de Palma

El sindicat ha apuntat que si el conflicte continua, convocaran una manifestació per a dia 30 de juny

ARA Balears
1 min
Operaris de l'Ajuntament de Palma plantant un arbre al barri de Santa Catalina.

PalmaL'STEI Intersindical ha anunciat una vaga indefinida en la concessionària del lot 1 de Parcs i Jardins de Palma, després que el Comitè d'Empresa no hagi arribat a un acord amb Acciona en el Tribunal d'Arbitratge i Mediació de les Balears (TAMIB).

Segons ha informat el sindicat, la vaga començarà a partir de les 00 hores d'aquest dissabte. A més, han detallat que entre els punts principals de la plataforma reivindicativa que la empresa no ha volgut negociar, es troba l'increment de 300 euros bruts de sou mensual per compensar l'encariment del cost de vida, l'extensió del plus de tòxics en tota la jornada, ja que "han augmentat molt", l'exposició a aquestes substàncies, l'acceptació de les sol·licituds de jubilació parcial anticipada, com feia l'anterior concessionària; l'increment del nombre d'oficials jardiners, i la facilitació immediata dels temaris de promoció interna amb la finalitat de fer "fàcil" la preparació dels exàmens.

El Comitè d'Empresa ha preparat un calendari de mobilitzacions en escala, que comença aquest dissabte a la nau d'Acciona de Son Castelló a les 7 hores. Si el "conflicte continua", ha indicat STEI, està prevista una manifestació per al 30 de juny que començarà a la plaça d'Espanya i acabarà a la plaça de Cort.

stats