Ajudes socials
Societat 28/12/2022

Més de 16.000 persones ja han cobrat els 200 euros del Bo per a les Famílies

L'IMAS ha començat a pagar aquestes ajudes i les sol·licituds restants es resoldran en els pròxims dies

ARA Balears
1 min
Campanya del Consell de Mallorca del 'Bo per a les Famílies'.

PalmaL'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) ha iniciat l'abonament dels 200 euros corresponents al Bo per a les Famílies, que han sol·licitat 22.215 persones.

Durant aquesta primera fase, l'entitat del Consell de Mallorca ha entregat aquestes ajudes a 16.695 sol·licitants, mentre que la resta de peticions encara s'estudien i es preveu que se'n faci entrega durant la primera quinzena de gener quan es publiqui el llistat definitiu de les persones adjudicatàries, segons ha informat la institució insular i ha difós Europa Press.

Des de l'IMAS s'ha posat en marxa un servei específic per estudiar les demandes que encara no s'han resolt una per una i així notificar als interessats els possibles errors en la sol·licitud o les manques de documentació per tal d'accedir a l'ajut.

Totes les comunicacions es faran pel correu electrònic indicat a les reclamacions i la persona interessada tindrà un termini de 10 dies hàbils per respondre.

El llistat definitiu dels perceptors d'aquestes ajudes es publicarà en els pròxims dies al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

stats