Nadal
Societat 20/11/2023

L'encesa de llums de Nadal arriba a Palma amb novetats

Enguany s'han instal·lat muntatges que sumen més de 400 quilòmetres

ARA Balears
1 min
Els llums de Nadal al centre de Palma.

PalmaL'encesa dels llums de Nadal de Palma d'enguany tindrà com a gran novetat tres espectacles que recorreran els carrers de Ciutat i hi participaran 70 artistes. Des de Cort han explicat que els actes començaran a les 18.30 h i els espectacles sortiran del teatre Mar i Terra, el parc de la Feixina i el passeig del Born i aniran movent-se fins a arribar al centre de Palma, on a les 20 h es farà l'encesa de llums.

En els espectacles programats hi actuaran acròbates, ballarins, malabaristes, gegants... L'objectiu de l'Ajuntament de Palma és convertir l'encesa dels llums de Nadal en un espectacle multidisciplinari i atractiu per a famílies i residents a Ciutat. Segons han detallat la tinent de batle de Cort, Lourdes Roca i la tinent de batle d'Infraestructures, Belén Soto l'acte central de l'encesa de llums es farà a la plaça de la Reina i il·luminarà els més de 400 quilòmetres de llums que s'han instal·lat arreu de la ciutat.

Soto ha detallat que enguany s'han fet 3.026 muntatges de llums a Palma entre els quals ha destacat la decoració de dos arbres de deu metres, un de vint metres, dos arcs transitables i dues bolles de llum gegants.

stats